Nedjelja, 19 Svibanj 2019 21:04

Po plavi dizel Adria Oil od sada i na BP na čepinskoj zaobilaznici

Na novoj Benzinskoj pumpi na čepinskoj zaobilaznici Adria Oil osim standardne ponude nudi i eurodizel plavi svojim kupcima. Smještena na frekventnoj prometnici i gotovo u samim slavonskim njivama ova BP pravo je otkriće na tržištu. Na BP i stalno prodajno izložbeno mjesto tvrtke Jerković koji prodaje Claas mehanizaciju

60477367 10215668274632150 605170396769026048 n

Poljoprivrednici iz okolnih mjesta, a i cijele Slavonije i Baranje Adria Oil su prepoznali kao kvalitetnog partnera koji im na adrese imanja dostavlja plavi eurodizel po povoljnim uvjetima. Sada mogu i na BP obaviti kupnju goriva. Prema riječima voditelja plavog dizela Tomislava Marčika i na plavom eurodizelu će biti G Power tehnologija u gorivima, a i na pumpi će vlasnici Adira oil kartice, popularne točilice, također moći ostvarivati popuste.

Evo što u Adria Oilu kažu o G Power tehnologiji.

Sredinom 2018. godine uveli smo goriva G-POWER kvalitete na sve naše benzinske postaje. Novi proizvodi G-POWER kvalitete su visokokvalitetna goriva koja sadrže do 10 mg/kg sumpora, a u potpunosti zadovoljavaju europske standarde EN 228 i EN 590. Goriva osiguravaju punu učinkovitost sustava za obradu ispušnih plinova ugrađenog u vozila i time smanjuju štetne emisije u okoliš.

anusic

Vaše vozilo je više od samog prijevoznog sredstva te mu želite pružiti maksimalnu kvalitetu goriva, koja u konačnici produžuje životni vijek motora, povećava snagu, smanjuje potrošnju i emisije štetnih plinova čuvajući okoliš. Proizvodni proces G-POWER goriva temeljen je na najvišim tehnološkim standardima koji daju dodatnu snagu i kvalitetu gorivu, a Vama ugodniju i sigurniju vožnju. Komponente goriva omogućuju efikasniji odnosno snažniji rad motora što dovodi do boljih performansi, smanjene potrošnje i dužeg životnog vijeka te ispravnosti motora.

adria oil17

BOLJE PERFORMANSE MOTORA

G-POWER sadrži najsuvremenije aditive koji Vašem vozilu pružaju dodatnu snagu, bolje ubrzanje i profesionalnu zaštitu. Suvremena tehnologija G-POWER goriva sprečava nastanak kvarova, produžuje životni vijek vozila, a Vama smanjuje troškove održavanja.

ZNATNO POVEĆANJE SNAGE MOTORA

Suvremena termostabilna komponenta goriva stvara zaštitni sloj između cilindra i klipa u motoru pri čemu se smanjuje koeficijent trenja, a ujedno unapređuje dinamika i stimulira povećanje snage motora. Dodatnom oktanskom vrijednošću aditiva za podmazivanje i čišćenje motor dobiva dodatnu snagu te ubrzanje što je posebno bitno za Vašu sigurnost, primjerice prilikom pretjecanja.

POVEĆANJE OKRETNOG MOMENTA

Visoka oktanska vrijednost i smanjenje koeficijenta trenja utječu na povećanje okretnog momenta kod visokih okretaja što daje dodatne performanse na višim okretajima i uzbrdicama.

ZAŠTITA MOTORA

Svakodnevnim konzumiranjem goriva lošije kvalitete, u motoru se stvaraju naslage nečistoća uslijed čega dolazi do zagušenja motora koji nije u mogućnosti raditi na optimalnom nivou. Nečistoće mogu prouzročiti kvarove te smanjeni životni vijek motora. Kontinuiranom upotrebnom G-POWER goriva naslage nečistoća na usisnim ventilima nestaju što Vašem motoru daje dodatnu snagu.

ZAŠTITA OD KOROZIJE

G-POWER osigurava Vašem vozilu najvišu razinu zaštite od korozije korištenjem komponenti koje sprečavaju da se molekule vode zadržavaju na stijenkama i dijelovima motora.

Na svečanosti otvaranja BP okupljenim gostima, među kojima je dakako najviše poljoprivrednika, obratili su se Ivan Anušić, župan Osječko baranjski, Dražen Tonkovac, Milan Tomljanović, direktor maloprodaje Adria Oil iz Rijeke. Tom prilikom Adria Oil je dodijelila i pet puta po tisuću kuna pomoći socijalno potrebitim obiteljima iz općine Čepin.

Godišnjica je i suradnje Adria Oil i tvrtke Jerković, zastupnika Claas mehanizacije u Hrvatskoj koji će na ovoj BP  imati i stalno izložene strojeve, posebice traktore i kombajne marke Claas.

POGLEDATJE GALERIJU FOTOGRAFIJA AUTORA ZLATKA PAVOŠEVIĆA

K

935x150