Utorak, 07 Srpanj 2015 10:04

Poziv na prezentaciju Samson cisterni i razbacivača gnoja kod Suhopolja

Na farmi Litrić Zvonka u Lipovcu kod Suhopolja bit će održana prezentacija danskih Samson cisterni i razbacivača krutog gnoja. Pozivamo vas sve koji možete da se pridružite ovoj prezentaciji u petak, u 14.00 na farmi obitelji Litrić.

U radu će se vidjeti cisterna Samson PG II 20 i prikolica za razbacivanje krutog gnoja, stajnjaka, ali i humusa, silaže, pepela, karbokalka i sličnih materijala. Radi se o tipu SP11.VIŠE

Razbacivači SP i FLEX serije su u stanju da manipulirajuu sa svim vrstama materijala pogodnih za rasturanje. POGLEDAJ REPORTAŽU O TVORNICI

samson ns

PG cisterne za tekući gnoj tretiraju zemljište s krilom 24m radnog zahvata s ADS-om (antikapajući sistem). Samson nudi krila za tretiranje od 12 do 28m radnog zahvata, a mogućnost tretiranja je s različitim radnim zahvatom. Nude se i PG cisterne za osoku s kultivatorskim inkorporatorom (7,5m).

Samson također nudi inkorporatore s jednim ili dva diska i to u verzijama od šest, te osam metara radnog zahvata. Ova koja će biti prikazana na Touru je veličine 20 kubika i to upravo ona za naše svinjogojce najinteresantnija s antikapajućim sistemom u krilima. Ta krila imaju upravljački mehanizam u kabini traktora i slijede konfiguraciju terena.

Radi se o SlurryMaster 6000 sistemu za upravljanje. Bum se podiže i spušta hidraulički, a kad se bum, ili jednostavnije rečeno krila preklope uz strane tankera tijekom transporta, kaša ne kaplje iz crijeva. PG II 20 razvijen je kako bi zadovoljio zahtjeve profesionalnog korisnika u smislu učinkovitosti, fleksibilnosti, razumljivost i niske troškove održavanja. Cisterna je modularno izgrađena s mnogo mogućih dodatnih opcija, što omogućava prilagodbe specifičnim potrebama farmera. Ukoliko se potrebe i promijene, mogući su dodaci i naknadno naručivanje. I ova Samson cisterna točkove na dvije osovine ima na stražnjem kraju prikolice, te same točkove smještene tako da ima nisko težište.

logo samsonlogo agropmd

935x150