Utorak, 15 Studeni 2016 19:31

Mazzotti opet dokazuje da je najveći i najjači

Mazzotti opet dokazuje da je najveći i najjači autori fotografija: D. Rukovanjski, A. Balisz i fb Mazzotti Romania

Kada su u pitanju specijalisti za proizvodnju prskalica u Italiji možemo slobodno reći da je tvornica Mazzotti iz Ravene broj jedan. I po snazi, i inovacijama i mogućnostima njihovih strojeva.

A kada govorimo o specijalistima u proizvodnji samohodnih prskalica u Europi i Svijetu ako i nisu broj jedan jer je to teško odrediti, zasigurno su skupini najboljih. MAF, Al crops, Ibis modeli koji osvajaju poljoprivrednike diljem svijeta. Kada će na hrvatska polja postavili smo pitanje predstavnicima tvrtke AgroPMD. Naime, oni su hrvatski zastupnici ove tvrtke i zatekli smo ih na fantastično dizajniranom i opremljenom štandu Mazzottija u Bologni na sajmu Eima.

- Za sada vodimo po sajmovima i prezentacijama model Ibis. No očekujemo da će i hrvatski ratari uskoro početi nabavljati ovakve strojeve. Sada ih je u Hrvatskoj možda nekoliko primjeraka, a mi smo spremni čim se tržište pokrene, a morati će jer je proizvodnja suncokreta i kukuruza, odnosno pojave bolesti u kasnim fazama proizvodnje veoma česte, ističu iz AgroPMD-a.

Vlasnik Carlo Mazzotti, direktor izvoza Barbieri Gianluca i suradnici sve dane sajma bili su na usluzi brojnim posjetiteljima štanda kojim je dominirao ogromni ekran na kojem su se vrtjeli filmovi njihovih samohodnih prskalica u radu. U našoj galeriji fotografija možete doživjeti atmosferu sa štanda koje su svojim aparatima uslikali pored nas i fotografi Mazzotti Romania i TV Vojvodine

935x150